Back to top

Cap de setmana de recollida de deixalles global al medi natural

Diverses iniciatives i entitats s'han sumat al "Let's clean up Europe!", una campanya a nivell Europeu que ha promogut, durant dos dies, la recollida voluntària de deixalles llançades al medi natural.

Una vintena de persones han destinat part del diumenge al matí a la recollida de residus abandonats a tocar del pàrquing de l'hospital Sant Joan de Reus. La iniciativa, que s'emmarca en la campanya "Let's clean up Europe!", ha estat impulsada per l'associació Al camp residu 0.
Tot i que alguns participants són habituals col•laboradors de l'associació, també hi ha voluntaris que ho són per primera vegada.

brossa al recinte de l'hospital

Segona edició del "Camina i neteja", a Castellvell del Camp

A Castellvell del Camp també s'han sumat a la campanya "Let's clean up Europe!", en el seu cas arran d'una iniciativa local de neteja de l'entorn que va arrancar el passat mes d'abril impulsada per l'Ajuntament: el "Camina i neteja". Un centenar de voluntaris, tant adults, joves, com infants, s'han apuntat a la jornada de neteja, i han seguit un dels tres itineraris que han començat al poble i han acabat a El Puig de l'Àliga.

 
A Castellvell s'han recollit 300 quilos de deixalles, mentre que a l'esplanada propera a l'hospital de Reus se n'han recollit 350.  
 


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades