Back to top

Capçanes reprèn la celebració de l’acte institucional comarcal per la Diada

L'acte ha comptat amb els parlaments dels representants institucionals, l'ofrena floral i el Cant dels Segadors.

El municipi de Capçanes ha acollit, aquest matí de Diada Nacional, el tradicional acte institucional comarcal per l’onze de setembre. Una trobada que ha comptat amb gairebé una cinquantena d’assistents i amb la presència d’alcaldes i representants d’institucions del Priorat, davant del monument del Carrasclet, a l‘aire lliure i respectant les distàncies de seguretat.

L’acte l’ha encapçalat l’alcalde de Capçanes, Lluís del Arca, qui ha aprofitat l’ocasió per denunciar els actes vandàlics contra símbols catalans a la comarca. També, el president del Consell Comarcal, Xavier Gràcia, ha dirigit unes paraules als assistents i els representants d’Òmnium Cultural i l’ANC del territori han llegit els seus manifests. Entre les demandes, la de defensar la llengua des de la quotidianitat i la d’una societat catalana “justa socialment i lliure políticament”.

Per tancar la trobada, s’han realitzat les diverses ofrenes florals al monument del Carrasclet, per part de les institucions del territori, i s’ha donat pas al Cant dels Segadors.

Paraules clau:

Notícies relacionades