12:00 - 25 novembre 2021
Gastromobil
Caragols dolços i coents al Vermut Miró
Les receptes de la Gastromòbil: Caragols dolços i coents al Vermut Miró
El cuiner Joan Urgellès, instal·lat a les Borges del Camp ens prepara uns caragols dolços i coents al Vermut Miró.
Ingredients:
- 1 kg de caragols cristians bullits
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 tomàquet
- 1 all
- 180 g de xocolata
- Pa torrat
- 1 got de Vermut Miró Negre Reserva
- Pebre vermell picant
- 2 L de brou de pollastre
- Oli d’Oliva Verge Extra de la Cooperativa de les Borges del Camp
- Sal
Elaboració:
- Comencem fent una base de verdures. Piquem la ceba, el pebrot, l'all i el tomàquet i ho sofregim tot a la paella amb un raig d'oli
- Un cop sofregit, hi afegim el pebre vermell picant, la xocolata, el pa torrat i un bon raig de vermut Miró negre.
- Deixem que s'evapori l'alcohol i hi afegirem el brou i apugem el foc. Quan comenci a bullir hi incorporem els caragols prèviament bullits.
- Ho deixem fent xup-xup durant uns 10 minuts perquè els caragols s'impregnin bé de la salsa.
- Emplatem i servim.
El Restaurant

- Ajuntament de les Borges del Camp
- Plaça de l'Església, 3, 43350 Les Borges del Camp
Postres

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb els torrons Virginias sense sucres afegits, com el de xocolata o el de coco. Tot el sabor però amb 0%, sense renunciar a res.
Totes les receptes