Back to top

Carles Pellicer abandona el PDeCAT

L'acord polític entre el Partit Demòcrata i ARA Catalunya ha estat el motiu que ha portat l'alcalde de Reus a estripar el carnet

A vuit mesos de les eleccions municipals, Carles Pellicer ha anunciat avui que deixa el Partit Demòcrata. L'acord polític entre el PDeCAT i ARA Catalunya ha disgustat Pellicer que assegura que no s'ha consultat a la militància. 

Molest pel pacte

Carles Pellicer s'ha molestat tant amb el pacte entre el PDeCAT i ARA Catalunya que ha decidit estripar el carnet del partit que ha defensat des que Convergència i Unió es va transformar. Pellicer assegura que es va assabentar del pacte entre les dues formacions dilluns al vespre, justament el dia abans que l'acord es fes públic, i que va ser el portaveu d'ARA Reus a la ciutat, Daniel Rubio, qui li va comunicar.

Un acord que va anunciar ARA Catalunya, que té el seu origen a la ciutat amb el partit ARA Reus que actualment lidera Daniel Rubio. soci de Govern de Pellicer. Per molt que a l'alcalde li hagi molestat el pacte, les conseqüències que pot tenir a la ciutat aquest disgust són a hores d'ara minses... I és que Pellicer necessita Rubio per aprovar els darrers pressupostos del mandat i que seran també els darrers de l'alcalde com a polític en actiu a la plaça del Mercadal.

Paraules clau:

Notícies relacionades