Back to top

Carles Pellicer demana explicacions a Endesa pels talls de llum

Després que ahir al matí bona part de la ciutat es quedés a fosques per una avaria en una línia de mitjana tensió, l'alcalde de Reus vol demanar explicacions sobre els motius que han provocat aquestes interrupcions, i exigir l'execució del pla d'inversions i de manteniment de la xarxa elèctrica.

No és la primera vegada al llarg dels últims mesos que Reus es queda parcialment a fosques durant hores després de patir talls de llum per culpa d'avaries en les línies elèctriques gestionades per Endesa. La d'aquest dimarts, de fet, segons xifres de protecció civil, va afectar a prop de 14 mil persones que es van quedar sense llum, el que suposa un 15% de la ciutat de Reus. 
 
Davant d'aquests incidents, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha demanat una reunió urgent amb Endesa per demanar explicacions sobre els motius d'aquestes interrupcions i exigir una execució del pla d'inversions i manteniment. El batlle assegura que Reus està amb una situació molt complexa amb la companyia elèctrica perquè els talls ja són massa habituals.

La reunió està prevista per la setmana que ve

L'alcalde ha afegit que Endesa ha d'entendre que ha de fer més inversions, analitzar millor la situació de les poblacions i donar el servei que toca, sobretot ara que la pujada del preu de la llum es continua. Si tot va sobre el previst, la reunió es durà a terme al llarg de la setmana que ve. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades