Back to top

Carles Pellicer demana unitat de l'espai convergent amb vista al 2023

En un article al Diari de Tarragona aquest diumenge, l'alcalde de Reus reclama que es mantingui una única llista malgrat la disgregació en diversos partits de l'antiga CiU.

Aquest diumenge, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, signava un article d'opinió al Diari de Tarragona en el qual no desvetlla si concorrerà o no a les eleccions del 2023, però on demana unitat de l'espai convergent. Pellicer aplaudeix la feina de tots els seus regidors, els que l'han anat acompanyant des del 2011, i proposa que només es presenti una llista a les pròximes municipals que representi l'antiga CiU. 
 
L'article de Carles Pellicer aquest diumenge al Diari de Tarragona no explicita si té o no la intenció de repetir com alcaldable, però sí que demana ferventment que l'espai convergent es presenti als comicis del 23 unit. Pellicer posa en valor la tasca dels seus companys de viatge a la plaça del Mercadal, que, amb disparitat d'opinions i de corrents polítics, han mantingut una aparent unitat per impulsar les accions al capdavant del govern municipal.

L'article serveix per demanar unitat en l'espai convergent i, també de forma velada, per demanar unitat per la figura de l'alcalde. Segons com es llegeixi tot plegat, no deix de ser una reivindicació de la seva figura com a garant de la unitat que proclama. Reivindica una àmplia entesa que sigui capaç de sumar els representants de Junts i del PDeCAT, així com l'antiga Unió Democràtica i tot el ventall d'opcions polítiques que s'han generat al voltant de l'antiga convergència.

I com diem, al cap i a la fi, aquesta unitat la representa ell mateix, tal com destaca al mateix article. Un text que acaba amb un "A Reus Junts per Reus, a Reus Carles Pellicer", l'eslògan del 2019... i que potser, a parer seu, no és un eslògan caducat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades