Back to top

Carles Prats, número 4 a la llista d'Esquerra Republicana

El director general de Vermuts Miró, Carles Prats, se suma a la candidatura de Noemí Llauradó de cara les pròximes eleccions municipals del 26 de maig.
Carles Prats, número 4 a la llista d'Esquerra Republicana

Noemí Llauradó ha presentat aquest dimecres, 13 de març, el número 4 de la seva llista de cara les eleccions municipals: el director general de Vermuts Miró, Carles Prats. Segons la candidata republicana, Prats "és exemple de promoció de ciutat a través de la seva empresa" i considera que "és un clar valor de la ciutat".

Prats formarà part de la llista republicana com independent. De fet, ell mateix dona valor al fet que el partit s'hagi obert a la ciutat. El número dos de la llista, Dani Recasens, també és independent. Llauradó assegura que la voluntat de la formació és "obrir-se a la ciutat" i sumar esforços allà on normalment no n'han trobat.

A més, Prats ha avançat que el pròxim 31 de març es jubilarà i que, per tant, es dedicarà, plenament, a la política municipal, quelcom que sempre li ha cridat l'atenció.

Carles Prats, número 4 ERC

El projecte econòmic d'ERC

Noemí Llaurado assegura que la seva candidatura vol impulsar el teixit empresarial de la ciutat al país i al territori i lluitar per evitar les fuites de talent. En aquest aspecte, considera que Prats, membre actiu del sector empresarial a la ciutat, permetrà obrir noves línies de treball per aconseguir aquests objectius.

Paraules clau: