Back to top

Carme Ruscalleda delecta el públic del Círcol de Reus

Carme Ruscadella ha trepitjat la capital del Baix Camp aquest dilluns per oferir una conferència al Círcol de Reus. La xef ha explicat la seva trajectòria professional però ficant èmfasi en què la cultura i la tradició d'un territori marca l'originalitat i especialitat gastronòmica.
Carme Ruscalleda delita el públic del Círcol de Reus

"Des de la botiga amb obrador tocinaire, a la cuina gastronòmica del país". Sota aquest nom la xef i divulgadora gastronòmica, Carme Ruscalleda ha dut a terme una xerrada oberta a tothom. Durant la conferència la cuinera ha fet un recorregut des dels inicis de la seva carrera professional al món de la cuina fins a la projecció internacional adquirida amb l'obertura del seu restaurant a Tokio, ficant èmfasi que l'èxit es troba en la cultura pròpia del territori.

Aprofitant el recent nomenament de Ruscalleda als Premis Nacionals de Cultura de Catalunya, la xef també ha matisat que és la primera vegada que es concedeix un guardó al món de la cuina i aquest reconeixement és molt important per a defensar la gastronomia d'entorn.

Amb 3 Estrelles Michellin al seu restaurant de Sant Pol de Mar, la xef i divulgadora també ha proposat mira endins a la tradició per extreure'n l'essència territorial i sumar especialitat a la gastronomia.

El Círcol ha acollit l'acte amb una sala plena a vessar i on després de la conferència, els assistents han pogut participar en un sopar col·loqui amb la cuinera.