Back to top

Carmelo Paniagua carrega contra World Skate Europe

El president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge i màxim responsable d'hoquei patins a la World Skate ha dit la seva sobre la Lliga Europea.

La retirada dels dotze clubs de l'EHCA de la Lliga Europea continua aixecant polseguera. Primer van ser els equips de l'Associació que van abandonar la competició, després el consegüent sorteig realitzat per la World Skate Europe. Ara, qui hi ha dit la seva és Carmelo Paniagua, president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge i màxim responsable d'hoquei patins a la World Skate. En declaracions a TV3, Paniagua no s'ha mossegat la llengua. "Qui no ha complert amb la seva paraula és World Skate Europe, que han menyspreat a l'autoritat", assegura. Considera que la situació és "dantesca i increïble". 

Per Paniagua hi ha un "problema per solucionar", i que "voler fer una competició professional, atractiva i que enriqueixi l'hoquei patins és importantíssim perquè aquest esport avanci". Si no es fa, "l'hoquei patins morirà", rebla. El president de la RFEP subratlla que hi ha un sector de l'hoquei patins "que fa molts anys que fan el que els hi dona la gana" i que no accepten ni entenen que "tot depèn d'unes estructures que regeixen aquest esport a escala mundial", diu. Arribarà un moment en què potser World Skate "haurà de donar un cop de puny sobre la taula", conclou.

Eleccions al novembre

Que al novembre hi hagi eleccions a la World Skate no ajuda a la problemàtica actual, ja que segons Paniagua, "ningú es vol mullar i tothom es renta les mans". 

FOTOGRAFIA: Reial Federació Espanyola de Patinatge

Paraules clau:

Notícies relacionades