Back to top

Carnaval de Reus... a la primavera?

La Federació de Colles de Carnaval de Reus no vol que hi torni a haver un altre any sense Carnaval. Per això, i davant el temor que l'increment de casos de COVID dels darrers dies, ja es plantegen algunes alternatives.

Encara queden dos mesos, però l'increment de casos també està condicionant l'organització del Carnaval de Reus, una festivitat que cal preparar-la amb temps -és l'acte amb més participació ciutadana amb vora 10.000 participants- i per la qual ja s'estan duent a terme diverses reunions entre els representants de les diverses colles.

Tot i que el regidor de Cultura, Daniel Recasens, asseguri que, avui dia, no es plantegen canviar les dates d'aquest pròxim Carnaval, previst per final del mes de febrer, les colles ja comencen a treballar en la possibilitat de buscar altres dates per no deixar la ciutat sense Carnaval dos anys seguits.

Segons ha pogut saber Canal Reus, en una reunió celebrada aquest dijous, les diverses colles que, tant sí com no, volen participar del Carnaval d'enguany, asseguren que no volen ni sentir a parlar de restringir el nombre de participants per cada agrupació, una opció que s'ha barallat internament, i que tampoc no volen deixar de passar l'oportunitat de sortir.

Per això ja es parla de la possibilitat d'haver de posposar el Carnaval uns mesos, presumiblement al mes de maig, quan la situació sanitària s'espera que sigui més favorable. I és que, dos anys consecutius sense poder celebrar el Carnaval seria un cop, tant econòmic com social, massa dur per moltes colles de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades