Back to top

El carrer de la Sardana, a l'espera de les càmeres de videovigilància

Els veïns estan buscant solucions respecte als incidents que han tingut lloc durant aquesta última setmana al carrer de la Sardana i creuen que les càmeres proporcionaran més seguretat.
Càmera de videovigilància

La crisi del coronavirus ha estat un dels factors que ha endarrerit el projecte de les càmeres de videovigilància en diverses zones de la ciutat. El carrer de la Sardana i la plaça del Comte de Reus són dos dels espais on el consistori ja havia d'haver instal·lat aquest sistema de vigilància a principis del 2020.

Important baralla a la zona

La intenció del municipi és reactivar el procés ben aviat ja que el barri ha patit diversos incidents durant aquesta última setmana. El que ha causat més expectació ha estat una important baralla al carrer de la Sardana la matinada del passat diumenge que va requerir la intervenció de la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra.

Plaça del Comte de Reus

Bons resultats al carrer del Vent

Els veïns expressen que les càmeres de videovigilància proporcionarien molta més seguretat al barri i demanen que s'instal·lin el més aviat possible. Unes càmeres que han donat molts bons resultats en barris propers com és el cas de l'Harmonia del Carme. Els veïns i els comerciants del carrer del Vent estan contents amb aquests sistemes de seguretat que han generat una reducció notable dels actes incívics.

Entre Veïns denuncia la situació

De fet, la formació política Entre Veïns denuncia en un comunicat la situació en què es troba la zona del carrer de la Sardana, i expliquen que 'ja fa anys que pateix vandalisme, baralles, tràfic de drogues, incivisme i sorolls'.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades