Back to top

Carrers animats el primer cap de setmana de rebaixes

Descomptes de fins el 70% els primers dies de rebaixes. Aquest diumenge algunes botigues de Reus obriran, tal com permet la normativa.

Aquest dijous va arrencar, oficialment, la campanya de rebaixes d'estiu. I durant el primer cap de setmana s'ha vist força moviment als carrers i a les botigues de Reus, sobretot del centre. Entre els botiguers hi ha diversitat d'opinions. Mentre que n'hi ha que són optimistes i veuen la gent amb ganes de sortir al carrer i comprar, d'altres creuen que la crisi econòmica que ha generat la pandèmia, i que ha deixat tocada a moltes famílies, farà que moltes persones s'ho pensin abans de comprar per rebaixes, i acaben adquirint exclusivament el que els és imprescindible. Ara caldrà veure si aquest ambient comercial que es viu al carrer s'acaba traduint en un bon volum de vendes. 

Aquest diumenge els comerços poden obrir

Donat que aquest 4 de juliol és les primer diumenge després de l'arrancada de les rebaixes, és un dels festius en què es permet l'obertura comercial. Malgrat tot, els qui opten, principalment, per aixecar la persiana, són els comerços més cèntrics i els que pertanyen a zones més turístiques.

Aquest és el calendari d'obertura dels comerços aprovat per la Generalitat per aquest 2021, que preveu fins a vuit dies festius oberts.

  • 3 de gener
  • 4 de juliol
  • 12 de setembre (substitueix el 10 de gener que les botigues van haver de tancar per les restriccions a Catalunya per la covid)
  • 1 i 28 de novembre
  • 6, 8 i 19 de desembre

Ara bé, els ajuntaments poden substituir fins a dos d’aquests festius per qualsevol diumenge o dia festiu, de caràcter general o local.

Paraules clau:

Notícies relacionades