Back to top

El carril bici de Blancafort avança a bon ritme

El pròxim tram d'obres, el que connecta Blancafort amb la rotonda de la T-11, ha de comportar afectacions importants al trànsit.

En marxa els treballs de construcció del carril bici de Blancafort, que recorrerà tota la carretera TV-3141 que uneix Reus amb Cambrils. Fins ara, la intervenció s'ha concentrat en el tram que connecta la urbanització Palmeres d'Aigüesverds amb la de Blancafort, sense afectacions greus per als veïns.

El següent pas és l'inici de les obres en el tram entre Blancafort i la T-11. Segons el previst, aquest és el tram d'execució que ha de portar més problemes. Des de l'associació de veïns del barri residencial de Blancafort asseguren trobar-se a l'espera d'una reunió on se'ls ha de detallar la data d'inici de les obres, els talls que es produiran, la conseqüent afectació al trànsit i quina serà l'alternativa per tal que els residents accedeixin a casa seva quan el carril d'entrada al barri quedi tallat.

Cal recordar que aquest nou carril bici serà de doble sentit i estarà ubicat al voral de la carretera que toca amb Blancafort. Aquesta via tindrà una amplada de 2,6 metres, i podrà ser utilitzada per ciclistes i per vianants, però no comptarà amb vorera.

Més enllà d'aquests dos trams, el que connecta Aigüesverds amb Blancafort i el que uneix Blancafort amb la rotonda de la T-11, el 2024 haurien d'iniciar-se les obres d'un tercer tram  de més de 4 quilòmetres que connectarà Aigüesverd amb Cambrils i que, en principi, sí que tindrà un espai reservat per als vianants.

Paraules clau:

Notícies relacionades