Back to top

Carro gros dels Xiquets de Reus a Altafulla

Els de la camisa marró avellana han tornat a portar el 4de8 a plaça després de la caiguda a Igualada a finals d'agost, que ha condicionat les darreres tres setmanes d'assajos i diades dels del carrer Rosich

Altafulla ha estat l'escenari aquest cap de setmana del retorn als vuit pisos dels Xiquets de Reus. Els de la camisa marró avellana han tornat a portar el 4de8 a plaça després de la caiguda a Igualada a finals d'agost, que ha condicionat les darreres tres setmanes d'assajos i diades dels del carrer Rosich.

A la diada de la festa major petita d'Altafulla, i acompanyats de la colla local, els Castellers d'Altafulla, i la Colla Joves Xiquets de Valls, els reusencs van obrir plaça amb un 2de7 amb canvis als pisos superiors i a la segona ronda, després d'un peu desmuntat, van descarregar el cinquè carro gros de la temporada, un dels millors de l'any.

Van tancar les rondes de castells amb un 5de7 de bona factura i van acomiadar-se de plaça amb dos pilars de 5 i 4 de 4. Ara els Xiquets encaren la darrera setmana d'assajos abans de la diada de Misericòrdia del pròxim dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Mercadal, on estaran acompanyats dels Moixiganguers d'Igualada i els Nens del Vendrell. Els reusencs, però, també tenen la vista fixada en el Concurs de Castells de Tarragona del pròxim 2 d'octubre.

Paraules clau:

Notícies relacionades