Back to top

Cartells i fotografies protagonitzen les exposicions del Carnaval de Reus

Una exposició de cartells i una altra de fotografies complementen els actes de Carnaval de la capital del Baix Camp, que enguany no ofereix rues com a conseqüència de la pandèmia.

Amb motiu dels 25 anys de la FRAC, la Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval, el Centre Cultural El Castell ofereix, aquests dies, els cartells dels últims 25 anys de carnaval i els que, juntament amb el cartell guanyador, han participat en el concurs d'enguany. La mostra, que es podrà visitar fins dimarts, compta també amb el Carro dels Morts del Carnestoltes, una carrossa fúnebre que es va utilitzar fins a meitats del segle passat. 

Exposicions de fotografies carnavalesques

Però la del castell Cambrer no és l'única exposició a Reus que s'emmarca en la celebració del Carnaval. Coincidint amb aquest període, al Palau Bofarull es pot veure la setzena mostra fotogràfica del carnaval organitzada per la germandat dels Set Pecats Capitals, i en col·laboració amb la Diputació de Tarragona. L'exposició, que recull instantànies del carnaval de Reus del 2020, estarà oberta al públic fins el 4 de març.

D'altra banda, a l'espai d'art La Vintiquatrena de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, es pot veure fins el 20 de març l'exposició fotogràfica col·lectiva "Carnaval".

Paraules clau:

Notícies relacionades