11:08 - 23 febrer 2023
Gastromobil
Carxofa farcida | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquestes carxofes farcides? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer carxofa farcida, amb el xef Òscar Alba, del restaurant Terrassa Gaudí.
INGREDIENTS
- Pollastre rostit trinxat
- Vichyssoise: porro, patata, avellanes torrades i brou de pollastre
- Carxofes
- Orellanes
- Prunes
ELABORACIÓ
- Fem la vichyssoise bullint el porro i la patata amb brou de pollastre. Torrem unes avellanes i ho triturem
- Netegeu i bulliu les carxofes
- Buideu-ne el cor
- Farciu les carxofes amb el pollastre rostit trinxat, amb l’ajuda d’una màniga pastissera
- Emplateu fent una base amb la vichyssoise, unes orellanes i prunes per sobre i per acabar, la carxofa farcida
MARIDATGE
Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un vi negre Cabernet Sauvignon De Muller, amb DO Tarragona.