Back to top

Carxofa farcida | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquestes carxofes farcides? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer carxofa farcida, amb el xef Òscar Alba, del restaurant Terrassa Gaudí

INGREDIENTS

  • Pollastre rostit trinxat
  • Vichyssoise: porro, patata, avellanes torrades i brou de pollastre
  • Carxofes
  • Orellanes
  • Prunes

ELABORACIÓ

  1. Fem la vichyssoise bullint el porro i la patata amb brou de pollastre. Torrem unes avellanes i ho triturem
  2. Netegeu i bulliu les carxofes
  3. Buideu-ne el cor
  4. Farciu les carxofes amb el pollastre rostit trinxat, amb l’ajuda d’una màniga pastissera
  5. Emplateu fent una base amb la vichyssoise, unes orellanes i prunes per sobre i per acabar, la carxofa farcida

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un vi negre Cabernet Sauvignon De Muller, amb DO Tarragona. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades