Back to top

Un cas positiu de coronavirus al CT Reus Monterols obliga a confinar diversos nens

El club ha comunicat a través de les xarxes que un nen del grup de competició ha donat positiu en COVID-19. Se'l considera un cas aïllat i les activitats d'estiu continuen amb normalitat.

Imatge CT Reus Monterols

La situació de pandèmia fa anar amb peus de ploms a tothom. Un bon exemple és el CT Reus Monterols de Reus, que ha comunicat a través de les xarxes socials que un dels nens del grup de competició ha donat positiu en COVID-19, el que ha obligat a confinar tots els seus companys de convivència i d'entrenament. 

Es tracta d'un cas aïllat, tal com assegura el club en un comunicat publicat aquest diumenge. Ara bé, com dèiem, la situació de crisi sanitària ha obligat a posar a l'abast tots els mecanismes de comunicació amb el club per resoldre les peticions d'informació que puguin tenir els pares i mares d'altres nens que participin en alguna de les activitats d'estiu organitzades al Monterols. 

De fet, segons el mateix comunicat, "seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, us volem fer saber que les activitats d'estiu restaran obertes seguint les mesures de seguretat i d'higiene establertes". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Tennis Reus Monterols (@tennismonterols) on

Paraules clau:

Notícies relacionades