Back to top

Casa Coder deixarà la gestió del restaurant del Gaudí Centre abans d'acabar l'any

Segons ha pogut saber Canal Reus, el grup propietari de Casa Coder renunciarà a continuar amb la direcció del restaurant Capsa Gaudí Espai Gastronòmic. Els actuals gestors de l'establiment volen traspassar el local abans de final d'any, en cas de no aconseguir-ho tancarien el restaurant
Casa Coder deixarà la gestió del restaurant del Gaudí Centre abans d'acabar l'any

Fotografia de l'Ajuntament de Reus

L'empresa propietària del restaurant Casa Coder renunciarà a la gestió de l'establiment ubicat al Gaudí Centre a finals d'any. D'aquesta manera, el restaurant Capsa Gaudí Espai Gastronòmic tornarà a canviar de direcció per tercera vegada.

Els actuals gestors confirmen que s'està buscant l'opció de traspassar el negoci ja que, en aquests moments, tenen una concessió que s'esgota el 31 de desembre de 2025. En cas de no trobar una nova empresa que s'interessés pel restaurant ubicat al Gaudí Centre abans de final d'any, tancarien el local. La principal causa d'aquesta decisió, segons expliquen, és la dificultat de compatibilitzar la direcció dels dos locals ubicats a la plaça del Mercadal. 

Tres propietaris en poc més d'una dècada

Les condicions de la concessió establerta per l'Ajuntament de Reus estipula un lloguer de 36.000 euros anuals a càrrec de l'adjudicatari. Des que es va posar en marxa aquest restaurant, el desembre del 2007, ja han estat tres les empreses que han estat al capdavant del restaurant ubicat al Gaudí Centre.

El cuiner Diego Campos va ser el primera a dirigir el restaurant que va mantenir fins al 2011 quan el va vendre a un familiar seu. L'any 2014 va ser el moment més crític per aquest espai de referència del centre de Reus quan els tres concursos públics per trobar nous gestors van acabar deserts, tot i que l'empresa municipal GUPSA havia rebaixat les condicions fins a reduir el preu del lloguer a la meitat. A finals d'aquell any, l'empresa Gaudí Up & Down, propietària de la Casa Coder, es va fer amb la concessió del restaurant que han dirigit fins a l'actualitat.

Notícies relacionades