Back to top

El casal d'estiu de la Fundació Mn Frederic Bara, una proposta de reforç educatiu i de lleure

La Fundació Mossèn Frederic Bara durant aquest mes de juliol està oferint un casal d'estiu per a joves amb perill d'exclusió social per aspectes com ara la situació familiar o socioeconòmica.

La Fundació Mossèn Frederic Bara no cessa la seva activitat el mes de juliol. El seu casal d'estiu és la continuïtat del centre obert que s'ofereix durant les tardes del curs escolar, però el projecte estiuenc té lloc pels matins. La primera franja horària es dedica a fer reforç escolar i, just després de l'esmorzar, s'enceta l'eix d'animació que en l'edició d'enguany gira al voltant de les aventures d'Indiana Jones. Els dilluns i divendres els infants i joves van a la piscina.

Els joves que hi participen, amb escassos recursos socioeconòmics i amb estructures familiars carencials, tenen entre 3 i 18 anys. Per tant, el casal d'estiu de la Fundació Mossèn Frederic Bara es tracta d'una proposta perquè els nens i nenes puguin gaudir d'activitats d'estiu i lleure independentment de la seva situació sociofamiliar.

Enguany acull a un centenar de joves i només té lloc durant les dues quinzenes de juliol, va arrencar el passat dia 4 i finalitza el 31 de juliol. No obstant això, hi ha hagut edicions en què el projecte s'ha pogut prolongar fins a les dues primeres setmanes d'agost.

Paraules clau:

Notícies relacionades