Back to top

El Casal d'estiu de l'escola La Vitxeta ja està en marxa

Els casals d'estiu ja estan en marxa i els nens i nenes tornen a les escoles, ara ja no per estudiar, sinó per gaudir de múltiples activitats i passar-s'ho bé. Durant els mesos d'estiu els nens i nenes podran accedir a les instal·lacions de l'escola La Vitxeta per a dur a terme tallers, jocs, sortides i excursions.
Casal d'estiu de l'escola La Vitxeta

El mocador o l'aranya peluda són alguns dels jocs en què participen els nens i nenes que van al casal Petits grans exploradors de l'escola La Vitxeta. La temàtica està enfocada a les aventures i a la descoberta d'antigues civilitzacions, tot plegat acompanyat d'altres activitats esportives i en anglès. Per alguns, el joc del telèfon o pintar amb aquarel·les són les activitats que més els diverteixen. D'altres, en canvi, prefereixen el rellotge.

Alguns dels alumnes que participen al Casal ens han explicat quines activitats duen a terme. l'Íria Torrell, ens ha dit que "avui hem jugat un joc de la Xina i hem pintat un full amb cafè i aigua". L'Aina Marina ha explicat que han jugat al joc del telèfon. El Cadí Pujal ha dit que ells s'ho han passat pipa jugant al rellotge.

Els nens i nenes de 8 a 12 anys poden assistir al casal que té lloc del 25 de juny al 3 d'agost i del 3 al 7 de setembre de 8 del matí a 3 del migdia.

Paraules clau: