Back to top

El Casal de les Dones presenta online el llibre "Dona i poder"

El llibre de Jenn Díaz fa una mirada al passat per recollir les reivindicacions i les lluites de les dones per arribar al poder.

El Casal de les Dones dóna continuïtat aquest dijous 12 de novembre als actes de celebració dels 15 anys del servei municipal amb la presentación online del del llibre "Dona i poder" de la Jenn Díaz. L’acte es durà a terme a les 19:30 hores i comptarà amb la participació de Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals; l'autora del llibre, Jenn Díaz; i la periodista i escriptora local, la Isabel Martínez.

«Faig constar que som aquí ben conscients de la nostra posició i situació, i que tenim les eines i la convicció per revertir les dinàmiques del poder. I ho farem», afirma Jenn Díaz. L'autora fa una mirada al passat per recollir les reivindicacions i les lluites de les dones per arribar al poder i ens recorda que encara queda molt de camí per fer. Una anàlisi de la manera de fer política de les dones i un manifest que reivindica el seu poder efectiu dins les nostres institucions.

La presentació es farà de manera virtual, a través de la plataforma Zoom. Per accedir-hi cal tenir entrar a l'enllaç.

Paraules clau:

Notícies relacionades