Back to top

El Castell d’Escornalbou mantindrà les visites gratuïtes tot el setembre

L’Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha pres la decisió amb l’objectiu de satisfer l’interès que ha despertat la reobertura d’aquest monument

El Castell-Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou mantindrà la gratuïtat de les visites guiades tot el mes de setembre. La visita a l’interior del Castell-Monestir de Sant Miquel d’Escornalbou, per les característiques del monument, s’ha de realitzar en grups reduïts. Així, per tal de satisfer l’interès ciutadà per la reobertura d’aquest monument i accedir a la casa-museu d’Eduard Toda, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural ha decidit perllongar la gratuïtat de les visites al llarg de tot el mes de setembre. L’objectiu és que tothom pugui gaudir de nou del monument i de la casa d’Eduard Toda, que ha estat tancada al públic els darrers tres anys.

A banda de la visita a la casa-museu, la visita al conjunt monumental ofereix molts altres al·licients per gaudir d’Escornalbou al llarg de l’estiu: l’espai natural de l’entorn, amb diversos itineraris, la pujada a Santa Barberà o la visita lliure per l’església i la cripta. Tanmateix, cal recordar que aquest estiu cal tenir en compte que els dies d'activació del Pla Alfa 3 per risc d'incendi forestal es tancaran els accessos al voltant del monument. L'activació del Pla Alfa no afecta l'accés al Castell monestir d'Escornalbou, que romandrà obert en el seu horari habitual.

Per a més informació: https://patrimoni.gencat.cat/ca/monuments/monuments/castell-monestir-d-escornalbou 

Contacte

Telèfon: de dilluns a divendres 977 638 556
Correu electrònic: escornalbou.cultura@gencat.cat

Paraules clau:

Notícies relacionades