Back to top

El Castell Monestir d’Escornalbou es reobrirà al públic

Els treballs de rehabilitació s'han allargat gairebé tres anys.

Després d'unes llargues obres, el Castell Monestir d'Escornalbou reobrirà les portes al públic l'últim cap de setmana de juliol.  Uns treballs de rehabilitació que s'han allargat gairebé tres anys. Aquests han permès la restauració i consolidació de l’estructura de l’església; la consolidació de l’estructura de la planta noble del monument; la restauració de l’edifici de serveis, cafeteria i àrea de recepció; i la millora de l’entorn natural i paisatgístic.


Per celebrar-ho, el Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Tarragona han organitzat diversos actes, que inclouen una presentació de les obres executades, visites guiades al monument restaurat per al cap de setmana del 28 i 30 de juliol i la celebració de Santa Teca, que va poder fer-se per última vegada el 2019.

Portes obertes

L’acte de presentació de les obres que s’han dut a terme s’ha fixat el divendres (28 de juliol) a la tarda. Pel que fa al cap de setmana de portes obertes, s’han programat diverses visites al monument amb els següents horaris: dissabte 29 de juliol i diumenge 30 de juliol a les 10.30 h., les 11.45 h., les 13.00 h., les 16.00 h., les 17.15 h. i les 18.30 h. No cal reserva prèvia.

Respecte als horaris de Santa Teca, està previst que les activitats comencin el dissabte sobre les 12.30 i s’allarguin fins ben entrada la nit (01.00). Diumenge, els actes també s’iniciaran sobre les 12.30h però finalitzaran sobre les 23.00.

Paraules clau:

Notícies relacionades