Back to top

El Castell de Vila-seca acull l'exposició "Josep Clarà i l'univers mediterrani"

Una mostra que acull una seixantena d'obres i s'estructura en set àmbits i permet conèixer la història d'aquest emblemàtic escultor que es podrà visitar fins al 5 de juny de 2022.

El Castell de Vila-seca ha inaugurat l'exposició "Josep Clarà i l'univers mediterrani", que obre una finestra al món d'un dels artistes més importants del segle XX. Una mostra que s'ha dividit en tres grans eixos: conèixer les seves obres més importants, una seixantena, presentar al personatge en la seva vida més íntima a través de fotografies i vídeos i incidir en apectes tècnics com ensenyar de manera didactica com es fa l'escultura. L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura ha valorat molt positivament l'aposta de l'Ajuntament per promocionar el món de la cultura i aproximar una mica més l'art a la ciutadania.
  
En aquesta mostra, es pot apreciar com Clarà parteix del simbolisme per derivar cap a propostes d'arrel clàssica i mediterrània vinculades amb el noucentisme a través d'una obra harmònica i equilibrada. 

Es pot visitar fins al 5 de juny de l'any que ve

Aquesta exposició es pot visitar fins al 5 de juny del 2022. El preu de l'entrada general és de 3 euros, i inclou també la visita al Castell de Vila-seca. Per als menors de 18 anys l'entrada és gratuïta.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades