Back to top

Castells de set consolidats, a alçar els de vuit!

La capital del Baix Camp ha reunit els Xiquets de Reus, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a la Diada del Pallol.

Diada molt satisfactòria per uns Xiquets de Reus amb els castells de set ben consolidats. De fet, després del 5d7 de primera ronda, han aprofitat la del Pallol per estrenar el 7d7 i el 4d7 amb el pilar. Els caps de colla dels de la camisa avellana han parlat d'una diada "treballada amb solvència i confiança".
 
Ara, la mirada està posada en Sant Pere i en apujar el ritme per poder arribar-hi amb castells de vuit. Bé, de fet l'objectiu de la temporada és poder assegurar-se els castells bàsics de vuit, arribant a alçar les estructures de 2d8 amb folre i 5d8. Tot això, sense perdre de vista el treball amb la canalla, un dels punts febles de les formacions castelleres a causa de l'aturada per la pandèmia.

Pel que fa als convidats, els Xiquets de Tarragona han descarregat un 2d7, un 3d8 i un 5d7, i la Colla Vella dels Xiquets de Valls han fet un 2d8 amb folre, un 5d8 i un 4d8

Paraules clau:

Notícies relacionades