Back to top

Castellvell del Camp acollirà la II Mostra de Maig de Cervesa Artesana

La MOMA, organitzada per l'Associació de Cervesers del Baix Camp, canvia la ubicació respecte a la seva primera edició i enguany agafa com escenari Castellvell del Camp

El Baix Camp tornarà a assaborir les millors cerveses artesanes amb la 2a Mostra de Maig. La MOMA, organitzada per l'Associació de Cervesers del Baix Camp, canvia la ubicació respecte a la seva primera edició i enguany agafa com escenari Castellvell del Camp.

La fira tindrà lloc aquest dissabte 14 de maig amb 60 referències de cerveses de 13 productors d'arreu de Catalunya, però també d'altres indrets de l'estat i del món com Madrid o d'Argentina. Una festa que comptarà també amb diverses activitats paral·leles com campionats de Cornhole i de galets així com actuacions musicals dels grups Terra Ferma i Julivert. Pots consultar la programació aquí.

cartell de la MOMA 2022

D'aquesta manera, Castellvell del Camp vol consolidar-se com amfitrió de la MOMA i convertir l'esdeveniment en un referent de mostra de cervesa artesana al Camp de Tarragona.

“L'Ermita”, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp

Coincidint amb la celebració de la MOMA, enguany es presentarà “L'Ermita”, la primera cervesa artesana de Castellvell del Camp. La cervesa es podrà adquirir tant el dia de la presentació com a la mostra per un preu solidari de 2,5 euros, que aniran destinats a les persones refugiades d'Ucraïna.

Presentació de la MOMA a Castelvell del Camp

La nova cervesa ha estat elaborada per l'Espiga. L'ampolla, dissenyada per Juan Francisco Martín, s'ha inspirat en un element emblemàtic del patrimoni de Castellvell, com és l'Ermita de Santa Anna. Pel que fa a les característiques de la nova cervesa, “L'Ermita” és una IPA, amb llúpol americà, amb una amargor intensa i cítrica. La cervesa té 6 graus i 56 ibus. De fet, la cervesa ja va resultar un èxit quan es va portar a la fira medieval de Castellvell del Camp.

L'acte de presentació tindrà lloc el divendres 13 de maig, a les 20h, a l'Ateneu Popular.

Paraules clau:

Notícies relacionades