Back to top

Castellvell inaugura el parc infantil de Castellmoster

L'adequació d'aquest parc infanti se suma a la renovació dels parcs de la Font Nova i del carrer de les Roquetes, al costat de la Llar d'Infants

L'Ajuntament de Castellvell del Camp ha completat l'adequació del nou parc infantil de Castellmoster, ubicat a l'entrada de la urbanització, que va ser inaugurat el dissabte 12 de març per l'alcalde Josep Sabaté. El veïnat de Castellmoster feia anys que demanava una zona lúdica per a jocs infantils i de descans familiar. Els treballs de renovació han permès fer una actuació de millora del mal estat en què es trobava l'anterior. 

L'adequació del parc de Castellmoster se suma a la renovació del parc infantil situat al costat de la Llar d'Infants, així com la remodelació del parc infantil de la Font Nova. Tant un parc com l'altre, feia molts anys que no es renovaven. El deteriorament de les joguines i del terra suposava, fins i tot, un perill per als usuaris.

Les actuacions principals que s'han dut a terme al parc infantil del carrer de les Roquetes, -al costat de la Llar d'infants-, han consistit en la renovació de les joguines. D'aquesta manera, els infants que acostumen a jugar a la zona infantil -principalment els de P3 i P4- podran fer-ho amb joguines noves.

El Parc de la Font Nova

Pel que fa al parc infantil de la Font Nova, els jocs que l'integraven també estaven fets malbé i necessitaven un manteniment exhaustiu, així com la substitució del terra, que ara també és de cautxú. 

A més, la porta del parc de la Font Nova també estava totalment trencada i la seva disposició amb una vorera molt estreta dificultava el pas d'un cotxet de nadons i de la mobilitat reduïda en general. Per això, l'equip de govern va considerar “indispensable” fer un canvi total de les joguines, eixamplar la vorera de la Font Nova i proveir-la d'un terra de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades