Back to top

El CAT posa en marxa un Panel Públic Assessor

A través d’aquest òrgan, el Consorci vol establir un diàleg permanent amb el seu entorn i millorar així la comunicació amb la societat més propera.

Aquest dijous 5 de novembre, s’ha celebrat la primera sessió del Panel Públic Assessor del CAT. Una primera sessió, que a causa de la situació actual provocada per la pandèmia, s’ha celebrat de manera telemàtica i que ha servit per constituir l’ens i donar a conèixer quin és el seu objectiu.

En aquest sentit, el Consorci d’Aigües de Tarragona ha fet una presentació a càrrec del seu director gerent, el Sr. Josep Xavier Pujol, en la que membres del PPA han pogut conèixer més amb profunditat l’ens i han pogut resoldre alguns dels seus dubtes. A través d’aquest òrgan, el CAT vol apropar encara més l’entitat al seu entorn i establir un canal de comunicació bidireccional periòdic amb els diferents grups d’interès que formen part del PPA així com conèixer quines són les inquietuds de la societat i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

El Panel Públic Assessor del CAT, coordinat pel Gabinet d’Estudis sociològics i de mercat CERES, està format per 17 membres de diversos sectors que representen la societat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. L’ens està previst que es reuneixi dos cops l’any i serà un espai de debat de diversos temes d’interès proposats tant pels panelistes així com també pel propi Consorci.

Paraules clau:

Notícies relacionades