Back to top

Catalunya en Comú inicia la constitució d'un grup motor a Reus

Aquest dilluns, Catalunya en Comú ha convocat per primer cop als seus inscrits de la ciutat de Reus, primer pas per a la construcció dels comuns al municipi, per tal de donar la seva aprovació al grup motor que guiarà la construcció de Catalunya en Comú fins als pròxims comicis municipals de 2019.
Assamblea Catalunya en Comú

Entre l’11 de juny i fins al 8 de Juliol es poden convocar les assemblees locals per ratificar els grups motors de Catalunya en Comú. L’assemblea és el primer pas per a la constitució del Comú de Reus. Reus ha sigut una de les primeres ciutats en formar el grup motor de Catalunya en Comú.

A partir del 21 de Juliol de 2018 el Consell Nacional de Catalunya en Comú ratificarà els grups motors de Catalunya.

Dintre les ambicions d’aquest grup motor de Reus estan la de construir entre tots i totes un espai plural i divers, radicalment democràtic, que no solament treballi per crear la llavor per un canvi polític real a les pròximes eleccions municipals de Reus, sinó per la creació d’un espai d’empoderament col·lectiu. Així també com un espai de participació democràtica que permetrà treballar amb els diferents actors socials i polítics de la ciutat, per tal d’aconseguir una ciutat que posi al centre de l’acció política local a les persones, defensi el comú, i representi les majories socials.

L’equip Motor de Catalunya en Comú a Reus, que ha aprovat la seva assemblea, esta format per Pilar Flamenco, Nazaret Troya, Ricardo Redondo i Gerard Bargalló. Recolzat per diferents membres de la formació al municipi, com Andreu Agredano i Francisco Ortega, entre altres.

Paraules clau: