Back to top

Catalunya vol ser tercera destinació turística del Mediterrani

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, reclama al govern espanyol 7.500 milions d'euros per dotar de liquiditat les empreses del sector turístic.
Catalunya

Aquest dilluns la Generalitat i les diputacions del país han explicat la campanya turística que Catalunya llença al món per intentar superar la crisi econòmica que ja fa mesos que afecta el sector. Conscients de la importància del turisme com a motor econòmic del país, les administracions es bolquen per intentar captar el màxim de visitants aquest estiu.

Reivindicacions

Més enllà de les campanyes endegades des de les administracions, el president de la Generalitat, Quim Torra, reclama a l'Estat espanyol 7.500 milions d'euros per salvar el sector del turisme i també els 90.000 llocs de treball que hi ha associats i que pengen d'un fil per culpa de la situació de la COVID-19. 

El territori també vol un pessic del mercat

A totes les campanyes de la Generalitat i les diputacions cal sumar-hi les que són locals. L'Ajuntament de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, per exemple, han llençat un missatge promocional del municipi destacant el valor paisatgístic i patrimonial. També Mont-roig del Camp i Miami Platja, en aquest cas, amb el concepte de respirar com principal vehicle de transmissió d'un missatge dirigit al terreny de les emocions.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades