Back to top

Cau en un 43% les víctimes mortals a les carreteres tarragonines

S'ha passat de 14 a 8 morts, en comparació amb el registres d'aquest primer trimestre i el de fa un any
accident.

La demarcació de Tarragona és una de les que més ha reduït la mortalitat a les carreteres en el primer trimestre de l’any, en comparació amb l’any anterior.

Des de l’1 de gener fins al 31 de març, les carreteres tarragonines han sumat 8 morts. Una xifra que s’allunya de les 14 víctimes mortals que es van produir en el mateix període de l’any anterior. De fet, segons les dades facilitades pel Servei Català de Trànsit, és el mateix volum de víctimes que s’havia registrat fa 10 anys. Tot plegat, suposa un descens de gairebé el 43%. 

A tot Catalunya, aquest primer trimestre s’han registrat 26 morts a les carreteres en 21 accidents. Un fet que també representa una caiguda de víctimes mortals del 29,7%, ja que s’ha passat de 37 a 26 morts. D’altra banda, Lleida és la demarcació que més ha reduït la sinistralitat, ja que ha passat de 7 a 3 morts. Les regions de Barcelona i Girona, ha registrat unes dades similars a les de l’any anterior. 

La mortalitat es concentra en els caps de setmana

Si s’analitzen els morts per tipus de dia, es determina que el 69% han estat en cap de setmana o festiu. Una tendència que es manté des de l’any passat. Respecte als col·lectius vulnerables, s’han mort tres motoristes, un ciclista i dos vianants a tot Catalunya.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades