Back to top

Cau un fort aiguat a Reus

El xàfec, breu però intens, ha causat incidències a diversos indrets de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat han rebut 53 avisos provinents de Reus.

Protecció Civil ha activat l'Alerta del Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya INUNCAT per les pluges que estaven previstes pel dia d'avui. Les precipitacions han afectat bona part de la demarcació de Tarragona.

A Reus, l'aiguat ha caigut amb força a primera hora de la tarda, acompanyat de ràfegues de vent. En molts carrers l'aigua fins i tot  ha fet saltar les tapes del clavegueram. A la resta del Baix Camp, com a Vinyols i els Arcs, la tempesta també s'ha fet notar i s'han acumulat fins a 47.2 mm en mitja hora. 

A més, segons informen els Bombers de la Generalitat, s'han rebut 53 avisos provinents de la capital del Baix Camp per baixos inundats i branques caigudes. 

La branca d'un arbre de la plaça Llibertat, de considerables dimensions, s'ha partit al voltant de les 19h. No ha causat ferits

arbre plaça llibertat
Plaça de la Llibertat - Reus

Des de Protecció Civil demanen molta precaució en la mobilitat i en les activitats a l'aire lliure. També adverteixen que cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables i travessar rius o rieres si baixen amb aigua.

Cotxes atrapats a Reus i a Cambrils

aiguat

Diversos cotxes han quedat atrapats per acumulació d'aigua en diferents punts de la ciutat: plaça Europa, pont d'accés a Sant Josep Obrer, plaça del Canal, cruïlla av. de Tarragona amb Marià Fortuny, pont del barri Sant Joan, avinguda Recasens i Mercader, entre altre

Vídeos de l'aiguat

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades