Back to top

Cau el trànsit de persones a Reus en un 80%

Un estudi evidencia el descens de mobilitat a la ciutat. Aquesta setmana la reducció respecte les mateixes dates de l'any passat és espectacular i dona fe que la gent s'està quedant a casa.
mercadal

La imatge del Reus buit ja té una quantificació científica. Es tracta d'un estudi de la consultora TC Group Solutions, que es dedica a comptabilitzar el nombre de persones que passegen cada dia per davant dels comerços de les principals ciutats de l'Estat Espanyol. 

Segons l'estudi, aquest dilluns el descens de peatons per les principals artèries de la ciutat va ser d'un 80%, i el dimarts, la xifra es va enfilar fins al 82%. Dades molt similars a les de la resta de ciutats espanyoles, on el trànsit de persones ha caigut entre un 75% i un 85%. 

Una mica més tard que la resta

Ara bé, aquesta dada d'aquesta setmana xoca frontalment amb les de la setmana passada. Reus, la passada setmana va ser la ciutat espanyola on menys va caure el percentatge de vianants. Així, mentre que a València s'arribava al 40%, a Reus, amb prou feines se superava el 9%. Aquestes dades són la mitjana dels set dies sencers, tenint en compte que les mesures d'excepcionalitat no es van començar a aplicar fins a dijous, divendres i fins i tot dissabte, amb el decret d'estat d'alarma. 

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades