Back to top

Cau una banda que traficava amb marihuana des del Camp

Entren a la presó quatre dels deu detinguts relacionats amb una organització criminal que es dedicava al tràfic de marihuana a escala mundial. Mont-roig del Camp i la Selva del Camp són els dos municipis des d'on el grup actuava. Per contra, França era un dels principals destins de la droga que gestionaven els detinguts.
Imatge d'una de les intervencions policials

Els Mossos d'Esquadra deté a deu persones en l'operatiu antidroga que es va fer a meitats de gener, entre els municipis de Mont-roig del Camp i la Selva del Camp. Una operació que va acabar amb 10 detinguts, quatre dels quals ja han entrat a presó i la resta estan sota llibertat en càrrecs. Els arrestats són vuit homes d'entre 25 i 43 anys, mentre que les dues dones restants tenen 33 i 37 anys.

La investigació va començar el maig de l'any passat i va comptar amb dues intervencions policials en les quals es van decomissar prop de 7.000 euros en efectiu, una pistola de tir olímpic, 50 bossetes de marihuana, mig quilogram de cocaïna, 900 grams de haixix i estris de manipulació de la droga.

El modus operandi de la banda consistia en utilitzar furgonetes-correu per traslladar la droga fins al punt des d'on s'havia de fer la distribució al consumidor final, que en la major part dels casos, es trobaven en països europeus.

Paraules clau:

Notícies relacionades