Back to top

Cauen els sopars d'empresa per Nadal

L'increment dels casos de COVID i les recomanacions de Salut de no fer dinars o sopars d'empresa per Nadal redueixen les reserves als restaurants i provoquen cancel·lacions.

A les portes de Nadal, els sopars d'empresa acostumen a ser un bon impuls pel sector de la restauració, però la pandèmia ho ha tornat a frenar. I és que els empresaris de l'hostaleria afirmen que amb la pujada de casos de Covid i les recomanacions de Salut de no fer menjars d'empresa, s'han reduït les reserves i també s'estan produint nombroses anul·lacions. Els responsables dels restaurants també han notat que les reserves per menjars d'empresa són per a grups més petits, de menys persones.

Les reserves familiars i d'amics es mantenen

La reducció d'aquests tradicionals àpats d'empresa varia segons els restaurants, però podria arribar al 50% o més, segons asseguren professionals del sector de la restauració. Per contra, el que sí que s'està mantenint són les taules de famílies o colles d'amics. Tot i així, pels grans restaurants, la falta de grups nombrosos és, altre cop, un revés per a l'economia dels empresaris, que veuen que no treballen tant fort com s'esperaven en aquesta època de l'any.

Paraules clau:

Notícies relacionades