Back to top

El CD Riudoms 23/24 engega motors

Després d'uns mesos de descans, el primer equip riudomenc ha tornat a la feina per preparar la quarta temporada consecutiva al futbol estatal.

Gairebé tres mesos després d'acabar la temporada 2022/2023, el Club Deportiu Riudoms ja ha iniciat el curs 2023/2024. I ho ha fet en un primer dia de pretemporada on, pràcticament vint futbolistes, s'han citat a la gespa del Municipal riudomenc. L'equip manté el gruix de l'any passat i, de moment, ha anunciat quatre incorporacions. A més a més, l'equip el continuarà dirigint Raúl Lucha, qui assegura que l'objectiu del Riudoms és salvar-se.

Un any de desplaçaments llargs

En les tres aventures del Riudoms al futbol estatal, l'equip de Raúl Lucha ha jugat contra equips catalans, aragonesos, valencians i balears. Doncs bé, enguany també hi haurà d'afegir un desplaçament a La Rioja i un altre al País Basc. Tot i que encara no es coneix el calendari de partits de la Tercera Federació (el nou nom de la categoria), sí que se sap que el curs arrancarà el 9-10 de setembre i finalitzarà el 9-10 de maig del 2024.

Paraules clau:

Notícies relacionades