El CD Riudoms encadena sis jornades consecutives puntuant

Triomf de mèrit del Club Deportiu Riudoms al camp del Vic Riuprimer. Un doblet de Dueso va donar els tres punts a les riudomenques, que d'aquesta manera sumen 19 punts.

El Club Deportiu Riudoms continua en estat de gràcia i ja acumula sis jornades consecutives puntuant a la Primera Nacional. Aquest cap de setmana la víctima ha estat el Vic Riuprimer, un rival directe a la zona mitjana de la classificació. Les osonenques van gaudir de les oportunitats més clares en els primers minuts del duel, com un xut des de fora de l'àrea de Queralt Torradeflot o una rematada d'Ona Verdes que es va enverinar i quasi entra dins de la porteria de Brígida Llevat.

A la represa, la mateixa Llevat va ser l'encarregada de mantenir la porteria a zero en un u contra u davant Núria Sala. En un partit en què les locals van dominar, qui va marcar el primer gol va ser el Riudoms. Una gran passada a l'espai cap a Dueso, que acabava d'entrar al camp, va suposar el primer (0-1). Minuts després, Dueso va rematar una assistència de Cinta Vilarroya per fer el segon (0-2).

Amb aquest triomf el Riudoms encadena la millor ratxa del curs just abans de rebre la visita de l'Atlètic Balears, segon de la Primera Nacional. Un triomf local podria deixar a les de Lucha a cinc punts de la zona d'ascens.