El CD Riudoms es fa fort a casa

Les de Raúl Lucha deixen enrere una mala ratxa i aconsegueixen sumar 3 punts per segona jornada consecutiva.

Vuitena jornada de lliga i segona victòria consecutiva per un CD Riudoms més fort, després de guanyar al camp del Sant Lluís (1-3), el cap de setmana passat, i d’aconseguir l’1-0 a casa, aquest cap de setmana, contra un CD Stadium Casablanca novell a la categoria.

Laura Navarro feia que l’equip riudomenc s’avancés al marcador, anotant l’1-0 al minut 26 de partit. Instants més tard, el local Ian Dueso marcava un segon gol, que era anul·lat per fora de joc. Les jugadores marxaven al descans amb un resultat d'1-0, que seria el definitiu. Tot i això, el partit perillava fins a l'últim segon per les de Lucha, ja que al llarg del segon temps l’equip visitant va gaudir de bones ocasions per fer l’empat.

La mala ratxa queda enrere

Amb dues setmanes consecutives sumant tres punts a la classificació, sembla que el CD Riudoms ha superat la mala ratxa d'empatar i perdre en el temps afegit i a casa. En paraules de l'entrenador de la formació, Raúl Lucha, “l'equip ha entès que es troba en una etapa de creixement i que, tot i que hi haurà derrotes, això no ha de suposar una pèrdua de confiança en les dinàmiques de la formació riudomenca”.

De cara a la propera jornada, contra el SD Huesca, Lucha ha assegurat que es tracta d’un rival difícil, però que l’objectiu és mantenir-se en la bona línia dels últims dos partits i, “si no es pot guanyar, s’ha d’intentar no perdre per anar sumant a la classificació”.