El CD Riudoms goleja el Pardinyes (1-4)

Triomf sense pal·liatius del CD Riudoms en la seva visita a la Terra Ferma, en un partit en què les riudomenques van dominar, tot i haver de remuntar un desavantatge inicial.

El Club Deportiu Riudoms ha sumat la primera victòria de la temporada en imposar-se, i de manera contundent, al CF Pardinyes per 1 a 4. Tot i la superioritat que va mostrar el conjunt groguet, les lleidatanes es van avançar en el marcador al minut 4 de partit, amb un gol després de diversos rebots dins de l'àrea.

El Riudoms va reaccionar, i al minut 20, Ian Dueso va rematar un córner per enviar la pilota al fons de la xarxa. Deu minuts després, una acció calcada amb els mateixos protagonistes va acabar amb l'u a dos i la remuntada de l'equip riudomenc. Abans del descans, les de Raúl Lucha van sentenciar el partit fent el tercer, obra de Laura Navarro, després d'una bona jugada per la banda esquerra.

A la represa, i ja amb el partit sota control, el Riudoms va aguantar el resultat i els intents de gol visitants. I no només això, sinó que va fer el definitiu 1-4, amb un tercer gol de Ian Dueso, que va firmar el seu hat-trick particular. D'aquesta manera, el Club Deportiu Riudoms suma el primer triomf de la temporada i encadena dues jornades consecutives puntuant.

Les del Baix Camp se situen en vuitena posició de la Primera Nacional, i aquest cap de setmana rebran la visita d'un dels grans rivals de la categoria: l'Espanyol B.