El CD Riudoms no pot amb les líders (2-5)

El Club Deportiu Riudoms va rebre una golejada per part del Levante Las Planas, les líders de la Primera Nacional. Les de Raúl Lucha van perdre per 2-5, en un partit que al descans ja estava sentenciat, gràcies als quatre gols visitants. A la represa el Riudoms va millorar, però no va ser suficient per sumar punts.

Massa líder pel Club Deportiu Riudoms. Tot i la millora en el joc de les riudomenques en les darreres jornades, fet que les ha allunyat de la zona de descens, no va ser suficient per sumar contra el Levante Las Planas. Cristina Navarro no va arribar a una pilota llarga de les visitants, que va acabar amb gol d'Olga Gómez.

Quatre minuts després, al 10 de la primera part, Akane Kuwahara va fer el segon a la sortida d'un córner. Per si no n'hi havia prou, al minut 16 el Levante Las Planas ja va deixar el partit dat i beneit. Naiara Tarifa va fer el 0 a 3 amb un xut que va tocar el pal abans d'entrar. Abans del descans, les barcelonines van fer el quart, amb un nou gol de Kuwahara.

CD Riudoms

A la represa el Riudoms va millorar. Només començar la segona part, les de Raúl Lucha van provocar un gol en pròpia porteria de Laia Parera. Tot i la bona actitud de les del Baix Camp, el marcador no es va tornar a moure fins als últims minuts. Al 80, Júlia Maillo va fer el cinquè per les visitants a la sortida d'un córner, mentre que Joana Roig va fer el definitiu 2 a 5 des de l'interior de l'àrea.

Malgrat la derrota, el Club Deportiu Riudoms es manté en l'onzena posició de la Primera Nacional amb 14 punts, tres més que el Terrassa, equip que marca la zona de descens. Aquesta setmana les riudomenques viatjaran fins a la capital d'Osona per jugar contra el Vic Riuprimer.