El CD Riudoms perd en el temps afegit

Després de l'empat a casa amb l'Espanyol B i la derrota al camp del Fontsanta-Fatjó, el conjunt riudomenc perdia 1-2 amb un gol del Son Sardina traspassats els 45 minuts de la segona part.

Situat en el segon lloc de la classificació, l'AD Son Sardina visitava aquest dissabte l’Estadi Municipal de Riudoms per enfrontar-se a les de Raúl Lucha, qui venien d’un empat a l’últim segon en el darrer partit a casa i d’una derrota la setmana passada al camp del Fontsanta-Fatjó

Un Son Sardina molt fort començava la trobada dominant el joc. De fet, era l’equip mallorquí qui s’avançava al marcador amb un gol de Karla Bermejo, al minut 30. L’equip riudomenc continuava per darrere en l’atac d’aquest primer temps, però aconseguia empatar el partit a escassos minuts del descans amb un penal encaixat per Laura Navarro.

Al llarg de la segona part es jugava un partit més igualat, que comptava amb ocasions i apropaments a la porteria a totes dues àrees. Tot i això, traspassats els 45 minuts del segon temps, la història tornava a repetir-se i les visitants sumaven un punt més al marcador, amb un segon gol de Karla Bermejo, que decidiria el resultat final del partit.

Una jornada més sense sumar

Amb aquesta derrota, el CD Riudoms es queda sense sumar cap punt a la classificació una setmana més. Ara, caldrà aprofitar el descans de la propera jornada per reflexionar i prendre “decisions a nivell col·lectiu i personal”, en paraules de l’entrenador de la formació riudomenca, Raúl Lucha.