El CD Riudoms suma el primer punt de la temporada

El Club Deportiu Riudoms es refà de la derrota de la setmana passada amb un punt valuós al seu estadi davant del Saragossa.

El Club Deportiu Riudoms va sumar el primer punt de la temporada a la Primera Nacional. En el seu debut al Municipal riudomenc, les de Raúl Lucha van sortir a la gespa amb l'objectiu de deixar enrere el mal regust de boca de la derrota per 4-0 al camp del Collerense de la setmana anterior. Les locals van sortir ben col·locades, amb una pressió que els va permetre robar diverses pilotes i buscar les esquenes a les rivals.

El Riudoms es va avançar en el marcador amb un gol de Laura Navarro, que va aprofitar una bola pentinada per una defensora aragonesa a la sortida d'un córner. Tot i que les grogues es van avançar en el marcador, el Saragossa és qui va tenir la iniciativa en la primera part del partit. Amb la victòria momentània del Riudoms per la mínima es va arribar al descans.

A la represa, les locals van anar reculant, centrant-se en la defensa per aconseguir la victòria. Semblava que els primers tres punts de la temporada del Riudoms arribarien, però una falta lateral servida per Susana Garcia va acabar amb gol d'Andrea Marcano, que va situar l'u a u definitiu. Amb aquest empat el Riudoms suma el primer punt del curs. Les pròximes rivals de les de Raúl Lucha serà el Pardinyes, a Lleida, aquest cap de setmana.