El CE Costa Daurada es queda sense l'ascens

En una final a quatre disputada a Churriana de la Vega (Granada), els reusencs van perdre els dos partits que van jugar, contra el Cludemi Fundación d'Almeria i el Burgos.

No ha pogut ser. El CE Costa Daurada s'ha quedat a les portes del somiat ascens a la Primera Divisió Nacional de bàsquet en cadira de rodes. Els reusencs, que es van plantar a la fase de Churriana de la Vega (Granada) després de superar la ronda anterior a Reus, van caure a les semifinals contra el Cludemi Fundación d'Almeria.

Els andalusos, favorits a l'ascens, van dominar el partit des del primer quart, que va acabar amb un 24-10 favorable als blancs i vermells. Els reusencs van aguantar l'embranzida local durant el segon parcial, però un Almeria liderat per Vargas i Mora (33 i 23 punts respectivament) van sentenciar el partit amb el 69-45 final.

En el partit pel tercer i quart lloc, els de Manel Seva van enfrontar-se al Burgos B, un conjunt que compta amb el primer equip a la Divisió d'Honor. El duel entre reusencs i burgalesos va ser ajustat, tot i que el Costa sempre es va mantenir per davant durant gairebé tot el partit. Un tram final encomiable del Burgos va permetre que els visitants es posessin per davant en el marcador quan faltava poc més de mig minut per acabar el duel. Finalment, els burgalesos van guanyar 49 a 51.

D'aquesta manera, el Costa Daurada tanca una temporada excepcional, després de liderar la primera fase de la competició i de lluitar per l'ascens a Primera Divisió