Back to top

Celebrar el Nadal cantant

LAURA ROIG

Un any més, i ja en fa més de 70, l'Orfeó Reusenc ha ofert el tradicional concert de Nadal, on cantaires i públic comparteixen una estona d'un dia tan assenyalat com és el 25 de desembre. D'aquesta manera l'entitat desitja unes bones festes a tots els assistents.

Més de 50 cantaires han pujat a l'escenari del teatre de l'Orfeó Reusenc per oferir als assistents un repertori bàsicament nadalenc, que ha comptat amb cançons tradicionals, però també amb peces més actuals.

És un dia molt assenyalat del calendari festiu català, i tant els cantaires com el públic viuen el concert com una activitat més de les típiques del Nadal. 

La coral de veterans de l'entitat, l'Encís, també ha acompanyat l'Orfeó Reusenc, interpretant diverses cançons que han preparat per a l'ocasió. A més, com cada any, el concert ha inclòs una glossa de Nadal, que enguany ha anat a càrrec de la presidenta de Carrutxa, Montsant Fonts, una entitat que ha estat distingida amb el Premi Nacional de Cultura 2016 que atorga el Consell General de la Cultura i les Arts.