Back to top

El celler Masroig manté dempeus la Festa del Vi Novell 2020

Aquest dimecres, 11 de novembre, a partir de les 20 h es podrà seguir en directe a través de l'Instagram del celler, així com el de la padrina d'enguany: la periodista i sommelier Meritxell Falgueras.

El celler Masroig no renuncia a la Festa del Vi Novell 2020. Enguany, i malgrat la pandèmia, l'11a edició arriba en format digital. Així doncs, aquest dimecres, 11 de novembre, i coincidint amb Sant Martí, tot aquell qui ho vulgui podrà gaudir d'aquesta festa tan arrelada a casa nostra a partir de les 20 h a través dels perfils d'Instagram del celler (@cellermasroig), com el de la padrina d'enguany: la periodista i sommelier Meritxell Falgueras (@winesandthecity). 

La imatge del 2020: homenatge a El Masroig

Sota la dita "A cada porc li arriba el seu Sant Martí", vinculada a la matança del porc, s'han anat presentant any rere any les diferents edicions del vi novell. Enguany, però, s'ha apostat per una imatge completament diferent, fent homenatge a El Masroig com a poble i convidant a rememorar a través del vi novell, tot allò que el fa especial, com els seus comerços, els seus racons o la seva gent.

Reportatge sencer a La Comarcal

Paraules clau:

Notícies relacionades