Back to top

El Celler Masroig presenta una visita exclusiva dedicada al Vi Novell

La visita finalitzarà amb una degustació de la nova anyada 2021, maridada amb embotits d’àmbit local, i acompanyada del nou oli del raig

El Celler Masroig presenta, després de 12 anys de tradició i de ser pioners a Catalunya, una nova anyada del seu emblemàtic Vi Novell. Enguany, la imatge gira entorn la importància dels moments quotidians, així que les sis etiquetes venen representades amb objectes senzills, vinculats als plaers del dia a dia.

Nova visita enfocada al Vi Novell

Coincidint amb el seu llançament, i com a novetat d’enguany, el Celler Masroig presenta una nova visita enoturística enfocada a conèixer l’origen del Vi Novell. Les persones que reservin aquesta experiència podran endinsar-se en els trulls centenaris del celler i descobrir el seu vi més popular i esperat, aprenent, a més, com elaborar aquest producte únic.

La visita finalitzarà amb una degustació de la nova anyada 2021, maridada amb embotits d’àmbit local, i acompanyada del nou oli del raig, producte també de temporada. Així mateix, els assistents podran gaudir en primícia d’un vídeo exclusiu: el pregó/monòleg de l’actriu catalana Judit Martín, padrina de la 12a edició del Vi Novell. 

Detall i disponibilitat de la nova visita

Els visitants podran conèixer de primera mà com ha evolucionat el concepte del Vi Novell durant aquests 12 anys, així com la història del celler i el seu entorn. L’activitat té un cost de 9,50 € i estarà disponible fins a finals d’any. Es podrà dur a terme en dos torns els dissabtes: a les 11 h i a les 16 h; i en un torn només de matí -a les 11 h- els diumenges. Les places són limitades, així que serà necessari formalitzar una reserva prèvia a través del web del Celler Masroig.

Paraules clau:

Notícies relacionades