Back to top

El Celler de Vila-Seca reobre les seves portes un segle després

Vila-seca aposta per reformar el seu celler i posar-ho a disposició de la comarca

Després de vint mesos de reforma, el celler de Vila-seca torna a obrir per oferir diferents activitats al seu poble. L'edifici noucentista bastit a principis del segle XX es trobava en desús de les seves funcions inicials des de fa un segle i és per això que l'ajuntament de Vila-seca va decidir aprofitar-ho com un reclam turístic i un centre d'oci per als mateixos ciutadans de la comarca també.

Aforament d'un total de 950 persones 

Un celler que combina un escenari per dur a terme diferents activitats, com poden ser representacions teatrals i musicals, projeccions de cinema, esdeveniments cívics paral·lelament d'un museu que pretén ser diferent pel que fa a disseny. L'edifici compta amb una tecnologia que permet moure les butaques per redistribuir l'espai i l'aforament. Amb les butaques hi ha un aforament total de 517, però si es retiren s'arriba fins a la xifra de 950 persones d'aforament. La rehabilitació de l'edifici ha costat un total d'uns 8 milions d'euros, dels quals, 2 milions provenen d'una subvenció del fons Europeu.

butaques celler vilaseca

A la seva web ja es pot gaudir de la programació per aquesta primavera i principis d'estiu. A partir del 2 d'abril s'obren oficialment les portes del celler i des de l'ajuntament de Vila-seca es convida a tothom a gaudir d'aquestes activitats.

Paraules clau:

Notícies relacionades