Back to top

El Cementiri General de Reus, el tercer millor de l'Estat

La revista Adiós ha distingit, a través d'una votació popular, l'equipament de la capital del Baix Camp amb el tercer millor monument, el mausuleu del General Prim, i la tercera millor activitat de portes obertes.
Cementiri de Reus

El Cementiri General de Reus, una de les joies del patrimoni funerari de Catalunya, suma una nova distinció. En aquest cas, la otorgada pels lectors de la revista Adiós, que cada any organitza un certamen per determinar quin cementiri de l'Estat Espanyol és el millor. 

Enguany, una cinquantena de cementiris pugnaven per diversos reconeixaments proposats a través d'una consulta popular i votacions a internet. El de Reus, ja ha participat en diversos esdeveniments d'aquestes característiques i sempre aconsegueix el suport del públic.

En aquesta ocasió, els votants, l'han distingit en tercera posició en les categories de millor cementiri, millor monument i millor activitat de portes obertes. Els dos cementiris que han quedat per davant del de Reus han estat els d'Olvera i Villaluenga del Rosario, a la província de Càdis.

El Mausuleu del General Prim i les visites guiades de La Gata Borda, reconeguts

Mausuleu

El monument distingit a Reus ha estat el mauseuleu del General Prim, una de les tombés més emblemàtiques, per bé que no la única amb una història i components artístics destacats.

Per acabar, també s'ha distingit Les Visites Nocturnes teatralitzades per La Gata Borda que es realitzen al cementiri i que permeten conèixer la història i anècdotes de les persones que hi descansen així com també aproximar-se al ric patrimoni cultural i artístic de l'equipament.

Paraules clau:

Notícies relacionades