Back to top

Centenars de Fans del Seguici tornen a omplir el centre de Reus

La Trobada d’Elements Fets per Tu que organitza cada any Canal Reus ha recuperat la normalitat després de dos anys de pandèmia. L’acte és un dels actes més multitudinaris de la Festa Major de Misericòrdia i permet als xiquets i xiquetes convertir-se en elements del seguici per un dia.

Uns 400 nens i nenes de totes les edats s’han congregat aquest diumenge a la plaça del Mercadal en una nova edició de la Trobada d’Elements Fets per Tu. Popularment coneguda com els Fans del Seguici, aquest esdeveniment permet a la canalla ballar al son de les caixes i les gralles les cançons més conegudes de la festa major, i fer una cercavila pels carrers de Reus emulant els seus elements preferits del Seguici Festiu de la ciutat.  

Mira les millors fotos del Fan del Seguici

Amenitzada pels músics de l'Aula de Sons i també amb la participació de la Colla dels Fènix, la cercavila ha travessat els principals carrers del centre de Reus. Des de gegants fets especialment per a l’ocasió, vestits de cercoletes o bé dracs i lleons fets a partir de capses de cartó. Tota imaginació és bona en un acte que dona ales a la creativitat i que cada any és un indispensable per a les famílies durant els mesos d’estiu.  

L’acte s’ha pogut seguir a través d’internet en directe i en els pròxims dies Canal Reus emetrà un vídeo especial que recopilarà les millors imatges.  

Recupera el programa en directe

Paraules clau:

Notícies relacionades