Back to top

Centenars de propostes a la 26a edició del Tot Nuvis

Fira Reus ha acollit aquest cap de setmana la 26a edició de Tot Nuvis. El certamen multisectorial dedicat a les celebracions ha aplegat prop d'un centenar d'expositors que han ofert les millors tendències del món de les bodes i les comunions.
centenars de propostes a la 26a edició de Tot Nuvis

Des del vestit de casament, on se celebrarà el convit, qui farà les fotos o fins i tot escollir un cotxe històric per aquest dia tan especial. Són algunes de les tendències que els visitants de la fira Tot Nuvis han pogut conèixer per preparar les seves celebracions. El certamen ha arribat a la seva 26a edició amb prop d'un centenar d'expositors en diversos sectors, una gran oportunitat per aquestes marques donat que alguns estands aconsegueixen fins al 25% dels encàrrecs de la temporada a través de la fira Tot Nuvis.

En total prop de 5.000 m2 ocupats per diversos sectors on predomina la restauració i la fotografia i vídeo, però on també s'hi pot trobar agències de viatges, joies o assessorament de protocol i "wedding planners". La fira ha tornat a acollir enguany les desfilades de moda nupcial.

Pol Márquez i Patricia Martí han visitat la fira i han explicat que "Volíem anar temptejant algunes idees pel que fa a restaurants i vestits principalment i per això hem vingut".

Naila Iricibal ha afegit que "Hem vingut tota la família perquè la meva germana fa la comunió i hem vist vestits i llocs on celebrar-ho".

Tot Nuvis ha aconseguit consolidar i convertir la fira en una cita imprescindible per a les parelles de la demarcació.

Paraules clau:

Notícies relacionades